Tags

, , , , , ,


Hele vejen til dig

Udgiver: People’s Press

Udgivet: 16-05-2019

Sideantal: 397

Format: Bog, Hæftet

Anmeldereksemplar fra forlaget

1 stjerne (5)

Kender I det, når man møder en bog, og man bare er helt sikker på at man vil elske den? Sådan havde jeg det med Hele vejen til dig. Jeg var ikke i tvivl! Det var lige en bog for mig. Desværre skete der det, som engang imellem sker: Bogen levede simpelthen ikke op til mine forventninger. Jeg må desværre sige, at den var både kedelig, forudsigelig og anstrengt. Det med anstrengt, vil jeg gerne lige prøve at uddybe. Bogen er skrevet af et forfatterpar. En forlægger og en pr-ansvarlig. Man er slet ikke i tvivl om, når man læser bogen, at det er det der er tilfældet. Det er som om man prøver at få alt fra den verden ind i bogen, uden selvkritik. Og så er det som om det bliver for meget. Som om der er lavet en checkliste man kan krydse af på hver gang man har tilføjet et element fra den virkelige verden. Det er derfor det ender med at blive anstrengt. Jeg er helt klart til bøger, som er virkelighedstro, men igen, så er det altså fiktion det her.

Når det så er sagt, så synes jeg at sproget flyder let, og jeg er sikker på at mange vil nyde Hele vejen til dig. Jeg synes, at Jens er skildret rigtig godt, og jeg følte mig godt tilpas i hans selskab. Til gengæld har jeg det lidt sværere med Liv. Hendes vægelsind kan drive mig til vanvid. Selve historien er der ikke så meget at sige om. Den er fint skruet sammen, og det fungerer godt med skiftevis at høre Jens’ synspunkt, og så Livs.

Det simple og forudsigelige plot vil garanteret trække i mange, så jeg er ikke i tvivl om at vi vil komme til at høre mere fra de to forfattere.