Tags

, , , , , ,


Farvel til Caribien

Udgiver: Palatium Books

Udgivet: 10-08-2018

Sideantal: 321

Format: Bog, Hæftet

Anmeldereksemplar fra forlaget

1 stjerne (4)

Jeg synes stadig ikke historien om Katie en fantastisk læseoplevelse. Der er dog en del mere romantik, og egentlig også lidt mere voodoo over 2’eren. Desværre synes jeg Katie er noget af det meste irriterende pigebarn der findes. Hun er egoistisk, hysterisk og naiv på grænsen til det dumme. Undskyld, men det synes jeg altså.

Heldigvis udvikler Katie sig lidt undervejs, især i forholdet til Taylor, som er Nicks nevø. Måske er det mit eget moderhjerte, der synes hun er lidt for længe om det, men jeg er selvfølgelig klar over, at det er en del af historien og det der sker for Nick, Katie og Taylor. Jeg kan naturligvis ikke røbe noget 😊

Jeg synes dog, at 2’eren kan noget andet end 1’eren. I den første bog, var der mere mysterium over det, men hvis man søger en romantisk roman til sommerferien, så er nummer to i rækken her et helt sikkert bud.

Idéen om Annalise er jeg helt med på. Det er faktisk virkelig fint beskrevet hele bogen igennem, hvordan Katie er beskyttet. Og da der kommer et stort uvejr til øen, er Annalise også på pletten. Jeg synes desværre bare ikke, at det kan holde ens læselyst kørende. Der er sikkert nogle, som vil elske historien om Katie og hendes jumbohus, men med et strejf af romantik bliver det endnu bedre.

Er du på vej på sommerferie, kan du snildt have Farvel til Caribien? med i strandtasken. Jeg vil dog anbefale, at du også snupper 1’eren med, for de kan ikke læses som enestående bøger, synes jeg. 3’eren har jeg stadig til gode, men jeg må nok krybe til korset og sige, at den tager jeg nok som lydbog.