Tags

, , , , , , , ,


thumbnail_IMG_0500

Udgiver: Palatium Books

Udgivet: 15-01-2019

Sideantal: 287

Format: Bog, Hæftet

Anmeldereksemplar fra forlaget

1 stjerne (2)

Jeg vidste godt på forhånd at jeg ville elske Ifølge Sawyer. Og det gjorde jeg! Jeg knuselskede den.

Selvom den er en slags “spin-off” af “Ham og Hun” trilogien, så er det helt klart en stand-alone for mig.

At lære Sawyer bedre at kende var en sand fornøjelse. Det har jeg ønsket mig siden jeg læste den første bog i serien. At se hvor følsom hun i virkeligheden er, gav bogen et helt særligt strejf. Det var som om, at man fik lov til at komme ind i det allerhelligste af hendes sjæl, og være med, når hun selv opdager hvad hun egentlig er støbt af.

Samtidig synes jeg, at bogen har et rigtig vigtigt budskab. Nemlig, at alt ikke altid er som det ser ud til. Og hvis eller når man finder ud af sandheden, kan den være befriende og smuk. Jeg tror der går mange rundt i verden og føler ligesom Sawyer. At man ikke er god nok og værd at elske.

Jeg ved selvfølgelig godt, at svigt har mange ansigter, og nogle gange er der sket uoprettelig skade, men en ting er sikkert – hvis man lægger låg på, og ikke får fortalt børn, og nogle gange også voksne, om hvad der i virkeligheden ligger til grund for en given situation, så kan der ske misforståelser og man kan komme til at bære rundt på en sorg, som kan definere ens liv.

Faktisk vil jeg ikke kategorisere Ifølge Sawyer i en bestemt genre, men opfordre alle til at læse den. Jeg synes heller ikke, at den skal kategoriseres som en erotisk fortælling eller en hed kærlighedshistorie. Faktisk er det noget af det jeg allerbedst kan lide ved Ifølge Sawyer. At den ikke har sexscenerne som det mest spændende i historien. Sawyer fortælling alene gør det til en fantastisk bog. På tværs af aldersgrupper kan den lære os noget. Jeg har i hvert fald lært noget, og kysser mine unger godnat en ekstra gang hver dag fremover.