Tags

, , , , , ,


En del af os

Udgiver: Palatium Books

Udgivet: 10-08-2018

Sideantal: 264

Format: Bog, Hæftet

Anmeldereksemplar fra forlaget

1 stjerne (3)

Da jeg læste Resten af mig, som er den først bog om Aundrea og Parker, der kunne jeg næsten ikke vente med at læse to’eren. Du kan læse min anmeldelse af den her.

Nogle gange kan det som bekendt være farligt at glæde sig for meget. Jeg vil ikke sige, at En del af os skuffede mig, men jeg havde forventet, at den ville blæse mig bagover og efterlade mig med flossede følelser, hævede og røde øjne. Bevares jeg fældede et par tårer undervejs, men det var som om at det helt store klimaks udeblev. På en måde blev En del af os alt for forudsigelig, selv for en kærlighedshistorie at være.

Når det så er sagt, så er En del af os bestemt værd at læse, og lur mig, at når du først går i gang, så har du læst den i løbet af et par dage.

Kærligheden med Aundrea og Parker er så intents, at man selv får sommerfugle i maven og lyserøde skyer i øjnene.

Parker ønsker sig brændende at få et barn med Aundrea, men hun tøver efter hun har været så syg, og jo stadig har et skrøbeligt hjerte, som hun måske ikke tænker over hver dag, men alligevel. Som mor kan jeg 100% leve mig ind i frygten for at dø fra mine børn, eller selv at skulle miste dem. Men det som ligger latent igennem hele bogen er jo det med om frygten ikke bliver det hele værd, når først man står med sit barn i armene. Og når man så ikke er bange for det ene mere, så afløses frygten af noget andet. Sådan er det at få børn.

Det er som om, at man gennem bogens handling følger en udvikling hos Aundrea, hvor hun på en måde bliver rigtig voksen. Hun har selvfølgelig været igennem meget, men hun har altid skulle forholde sig til sin kræftsygdom, og nu skal hun pludselig fokuserer på andre ting, og andres ønsker. Aundrea er på ingen måde egoistisk i sine tanker om hvorvidt hun ønsker at få et barn med Parker eller ej. Der er ingen tvivl om, at hun vil gøre alt for, og med, ham.

Deres kærlighed er ubrydelig, og det er DET der er essensen i deres historie. Alt andet er sekundært.