Tags

, , , , , , , ,


Caribien

Udgiver: Palatium Books

Udgivet: 15-04-2018

Sideantal: 297

Format: Bog, Hæftet

Anmeldereksemplar fra forlaget

1 stjerne (4)

Paradis i Caribien blev aldrig rigtig noget for mig. Jeg synes egentlig at selve grundlaget for historien er der, men jeg synes desværre ikke det bliver fulgt rigtig til dørs. Jo, selvfølgelig er slutningen som den skal være, men jeg synes hele det der vodoo-tema, som bogen også lægger op til. Det fungerer desværre ikke. For mig i hvert fald. Jeg synes også, at det at kalde det en krimi, måske er lige lovlig flinkt. Et mysterium… ja, men ikke en krimi. Romantisk? Jo det er den, men ikke sådan, at sommerfuglene flakser rundt i maven på én.

Jeg synes at persongalleriet er ret overfladisk. Forstået på den måde, at jeg synes alle personerne er beskrevet meget tyndt. Ikke engang Katie lærer man rigtigt at kende. Jeg kunne godt have tænkt mig, at der var lidt mere kød på.

Når det så er sagt, så synes jeg bogen er en udmærket ”slå hjernen fra, og lad dig underholde” -bog. Den ville være perfekt i kufferten til solferien. Det der hev den op på de 3 stjerne for mig, var at jeg trods alt VAR underholdt, og gerne ville vide om Katie fik afklaring på sine spørgsmål omkring forældrenes død.

Jeg håber på historien udvikler sig over de næste bøger i denne trilogi, for som sagt, så er der potentiale til en rigtig god bog, og måske forfatteren får løst det bedre i bog 2 og 3.

Alt i alt en ok læseoplevelse, men desværre ikke en historie der blæste mig bagover, som jeg egentlig havde forventet.