Tags

, , , , , , , ,


thumbnail_IMG_9715

Udgiver: Palatium Books

Udgivet: 19-11-2018

Sideantal: 337

Format: Bog, Hæftet

Anmeldereksemplar fra forlaget

1 stjerne (2)

Hjem til jul er den perfekte julebog. Den er romantisk, sød, humoristisk og forudsigelig. Præcis som sådan en bog skal være.

Jeg blev forelsket i Evan fra startet af, og vidste endnu hurtigere at Robert var et røvhul…ja, undskyld, men det er han altså.

Emily er på nippet til at irritere én, men hun viser sig alligevel at være topsej og beundringsværdig.

Historien er ikke videre original, men alligevel kan den noget helt specielt. Med sin blanding af romantik, julestemning og humor vil du ikke fortryde at bruge resten af din juleferie med Hjem til jul som underholdning. Man bliver blød om hjertet, og hvis man, som mig, er en smule rørstrømsk kan man også godt komme til at fælde en lille tåre.

Joanna Bolouri skriver virkelig morsomt.  Jeg grinede mange gange undervejs. Hele vejen igennem er der lagt sjove bemærkninger og situationer ind. Det fungerer rigtig godt, og bliver på intet tidspunkt for meget eller for søgt.

Som I nok kan se, så var jeg vild med Hjem til jul, og jeg håber virkelig, at jeg til næste jul støder på en lige så fin en af slagsen. Hvis ikke, så ønsker jeg mig bare den her filmatiseret! Det ville være så fantastisk. Jeg er sikker på, at sommerfuglene i maven ikke ville blive mindre af levende billeder af Evan og Emily.