Tags

, , , , , ,


Bogforum er lige om hjørnet…og jeg glæder mig!

For mig er Bogforum et frirum, hvor jeg kan få lov til virkelig at nørde igennem med min kærlighed til bøgerne. Det er en weekend fuld af oplevelser og opdagelser. Oplevelser med bøger og forfattere jeg allerede kender og opdagelser af, for mig, nye forfattere og titler jeg må tilføje min evigt voksende TBR 🙈

Jeg har lavet og printet mit program, og jeg har 124 punkter på fordelt over alle tre dage. Så er der sikkert noget af det jeg alligevel ikke når eller bare ikke får set, og der vil sikkert være noget andet jeg får set som ikke er på mit program. Men det er faktisk sådan jeg helst vil have det. Planlagt med plads til det impulsive.

I år skal min kusine med om lørdagen. Vi har altid delt kærligheden til bøgerne, og faktisk var det hende der lærte mig at læse allerede inden jeg startede i skole. Vi har i flere år snakket om at vi skulle derud sammen, men det blev så først til noget nu. Jeg glæder mig til at have hende med.

Om søndagen skal jeg have min ældste søn med, og det bliver SÅ skønt. Han læser også meget, og har de sidste par år ønsket at komme med. Nu er han 12 år, og jeg tænker det bliver en skøn mor/søn dag, hvor han også selv kan få lov til at tulle lidt rundt på egen hånd og tage stemningen ind. Jeg ville elske hvis du kunne blive en tradition at tage til Bogforum sammen.

Jeg glæder mig til at møde og høre alle forfatterne i mit program. Jeg kan faktisk ikke nævne én jeg glæder mig mere til en andre. Det er jo et luksusproblem 😊

Bogforum foregår i Bellacentret fra på fredag den 26. oktober til søndag den 29. oktober.

Ses vi derude? Kom endelig og sig hej, hvis du ser mig derude. Det er altid hyggeligt ❤️