Tags

, , , , , ,


IMG_7880 (2)

Udgiver: Forlaget Turbine

Udgivet: 12. marts 2018

Sideantal: 515

Format: Bog, Hæftet

Anmeldereksemplar fra forlaget

1 stjerne (2)

Hver eneste gang jeg åbnede denne bog, havde jeg lyst til at lukke den igen. Bare for at får den til at vare lidt længere.

Jeg nød virkelig at læse Drømmetyvene, og det gik op for mig hvor meget bogens karakterer var krøbet ind under huden på mig.

”I det øjeblik var Blue en lille smule forelsket i dem alle sammen. I deres magi. I deres mission. I det skræmmende, men også gådefulde ved dem. De var hendes Ravnedrenge.” (citat, s. 20)

Sådan havde jeg det virkelig hele vejen igennem. Det er MINE Ravnedrenge. Jeg læste den første bog i serien i slutningen af sidste år, og som jeg skrev i min anmeldelse elskede jeg den, men fik den ikke rigtig nydt. Det gjorde jeg til gengæld med Drømmetyvene. Det var skønt.

Selvom der er en del overnaturligt, spirituelt og trolddomsagtigt over fortællingen, så er den samtidig så nærværende, at man føler man bliver en del af historien.

At få lov til at følge Ronan tættere i denne bog er virkelig interessant. I den første bog, var det tydeligt, at han er noget helt særligt. Ikke at de andre drenge ikke også er det, men Ronan har bare lige dét ekstra, der gør at man drages tilbage til ham hele tiden.

Maggie Stiefvater har fået skabt et helt unikt univers, som ligger parallelt med vores almindelige kendte verden. Jeg er vild med det.

Faktisk har jeg svært ved rigtig at sætte ord på denne anmeldelse

. For mig føles det som et privilegium at læse bøgerne om Ravnedrengene. Jeg har bevidst valgt ikke at læse for meget på nettet omkring de næste bøger, for jeg er bange for at få spoilet for mig. Det eneste jeg ved er, at jeg glæder mig til at nyde de næste bøger, og jeg kan næsten ikke vente til de kommer. Forhåbentlig snart.