Tags

, , , , , ,


Udgiver: Palatium Books

Udgivet: 26-01-2018

Sideantal: 195 sider

Format: Bog, hæftet

Anmeldereksemplar fra Forlaget

Ham og Hun er lånt på biblioteket

Da jeg stod med Carey Heywoods Dem i hånden, vidste jeg, at jeg var nødt til at starte fra begyndelsen. Derfor skyndte jeg mig på biblioteket og lånte fluks både Ham og Hun.

Det viste sig at være det helt rigtige at gøre. Jeg var solgt fra starten. Det er meget længe siden jeg har binge-læst en serie, som jeg gjorde med denne.

Hvis man er hurtiglæser og starter på serien, er jeg ret overbevist om at man ville få læst alle 3 bøger hen over en weekend, eller måske endda på en enkelt fridag.

Sproget flyder og siderne vender sig selv samtidig med at sommerfuglene flakser i maven, og et par tårer måske finder vej i øjenkrogen.

Dem kan sagtens læses for sig, men jeg synes personligt, at man skal unde sig selv, at læse dem alle 3 i rækkefølge, da man derved får hele historien med.

Jeg kan godt lide at fortællingen i Dem veksler mellem et afsnit fra Sarahs synspunkt og et afsnit fra Wills.

Jeg synes at Dem er virkelig forudsigelig, og handlingen gættes ret hurtigt. Men det gør absolut ingenting, for de to første bøger har allerede bygget op til en forudsigelig afslutning. Det gør det ikke til en dårligere afslutning synes jeg. Tværtimod.

Tag Ham, Hun og Dem med på ferie. Det er helt perfekte bøger at læse ved poolkanten eller på solsengen.

Og så håber jeg bare på at Sawyer Says også bliver oversat til dansk inden længe. Jeg er sikkert ikke den eneste, der gerne vil lære Sarahs bedste veninde lidt bedre at kende.

Reklamer