Tags

, , , , ,


I dag kl. 14.00 lyder startskuddet til det hyggeligste event for en bognørd som mig. Det er nemlig i dag Readathon løber af stablen. Det er et halvårligt online event, som jeg elsker at deltage i. Tanken om at der sidder bogelskere som mig selv, og læser samtidig. I kan læge mere om Dewey’s 24 hour Readathon her.

Du stadig nå at tilmelde dig, hvis du skulle have lyst. Jeg deltager selv for 6. gang, og jeg glæder mig mindst lige så meget som første gang.

Mine bedste råd er: Hav det sjovt, og lad ikke selve læsningen styre dig. Nogle år er jeg endt med ikke engang at få læst en enkelt bog, og andre år har jeg færdiggjort flere. Det handler i virkeligheden ikke så meget om hvor meget man får læst, men måske mere om at blive inspireret til nye læseoplevelser, og møde andre bogelskere på tværs af landegrænser eller inden for lille Danmark. Hvem ved hvad der sker i løbet af et skønt læsedøgn? Jeg ved i hvert fald også, at jeg ikke kan holde mig vågen  24 timer, så jeg kommer til at bruge nogle timer på at sove.

Jeg deltager ikke lige fra start i år. Vi har lige pt. huset fuldt af unger, da yngstebarnet holder børnefødselsdag, så jeg starter først efter kl. 15, men pyt, det bliver mega hyggeligt alligevel 🙂

Jeg har udvalgt mig 4 bøger, som jeg håber jeg når bare lidt igennem. Jeg er ikke sikker på, at jeg får færdiggjort dem alle, men en enkelt eller to burde være muligt.

IMG_8210

I kan følge mit læsedøgn både på Twitter og Instagram

Skal du være med?