Tags

, , , , , , ,


Udgiver: Forlaget Evig

Udgivet: 09-10-2017

Sideantal: 42 sider

Format: Bog, Hæftet

Anmeldereksemplar fra forlaget og forfatteren

Den blå drage skal i skole er en virkelig sød bog. Min søn på 8 læste den selv, og et par dage efter, hvor han lå på sofaen med feber og kvalme ville han gerne have den læst højt.

Den egner sig godt til begge dele.

Jeg synes, at sproget, og selvfølgelig de små moraler i bogen, fungerer rigtig godt, og der er stor anledning til snak omkring handlingen.

Vi snakkede blandt andet om dengang O selv skulle starte i skole. Han var både spændt og nervøs, men det viste sig jo at blive en fantastisk dag. Helt ligesom for Blå.

Vi snakkede også om hvor vigtigt det er at man er rare ved hinanden, for det kan nemt blive en dårlig dag, hvis man er ked af det i skolen. Og det er også nemt det humør man tager med hjem.

Bogen er forsynet med de sødeste tegninger i de fineste farver. Det alene kunne sagtens være grunden til at man fik lyst til at læse den.

Jeg synes bogen ville egne sig rigtig godt til velkomstmappen i 0. Klasse. Selvfølgelig kan den sagtens læses både før og efter, men jeg tror nemt den kunne fange interessen for at læse, hvis man fik den på sin første skoledag.