Tags

, , , , , , , , , , ,


thumbnail_IMG_7743

Udgiver: Forlaget Turbine

Udgivet: 07-11-2016

Sideantal: 307 sider

Format: Hardback

1 stjerne (2)

Anmeldereksemplar fra forlaget

Kender I det, når man absolut INGEN forventninger har til en bog, og det så viser sig, at I elskede den? Det er den bedste følelse. Sådan en bog var Beskytteren for mig. Ved første øjekast tænkte jeg, at det ikke så ud til at være en bog for mig. En vikingeinspireret fatasyroman….Hmmmm ikke lige min comfortzone.

Men selvfølgelig skulle den da have en chance. Og hvor er jeg bare glad for at jeg gjorde det, for hold nu op en dejlig bog. Den er virkelig spændende og velskrevet.

Jeg kan godt lide de to spor historien kører i, og selvfølgelig hvordan de flettes sammen til sidst. Myrhat er helt klart min heltinde i bogen. Selvom jeg også synes, at Simon gør det godt, men han har måske levet et lidt for beskyttet liv indtil nu. Jeg er dog sikker på, at hans personlighed nok skal vokse igennem serien. Han mangler ikke sit mod, han skal bare lige finde ind til det.

Det problem jeg ofte har med fantasybøger, er at de bliver for flyvske og urealistiske for mig. Tit oplever jeg, at jeg ikke kan holde styr på verdnerne eller personerne og deres evner. Det er slet ikke et issue her i Beskytteren. Selvom der er en del overnaturlige elementer med, så synes jeg absolut ikke, at det overskygger selve fortællingen. Samtidig er sproget let og flydende, hvilket gør læseoplevelsen endnu bedre.

Beskytteren er den første bog i trilogien De Tre Tyste.  Jeg glæder mig så meget til at læse de næste bøger i serien.