Tags

,


Når man om bogblogger og anmelder siger, at man absolut kun blogger for sin egen skyld, og egentlig ikke tænker over hvem der læser med, eller hvor mange. Ja, så passer det jo ikke helt, vel?

Jeg elsker at få små kommentarer med på vejen ved mine indlæg, og jeg tager også mig i selv i nogle gange lige at tjekke min statistik en ekstra gang.

Det sker især, hvis jeg har skrevet et indlæg jeg selv synes særligt godt om, eller en anmeldelse, som jeg bare synes sidder lige i skabet.

Det giver mig kriller i maven at tænke på, at der virkelig er nogle ude i verden der gider og bruge deres tid på mig og min lille bogblog.

Et af de tidspunkter kan føle mig intimideret over at anmelde bøger er, når jeg lige har trykket ”udgiv” til en anmeldelse, hvor jeg syntes virkelig godt om bogen. For tænkt nu hvis forfatteren læser min anmeldelse og ikke føler min begejstring eller mine pointer? Det er lige der, hvor jeg holder vejret et øjeblik og håber at forfatteren bliver lige så glad for min anmeldelse, som jeg var for at læse bogen.

Endnu en gang tak fordi I læser med, for selvom jeg blogger for min egen skyld, så er det nu meget rart alligevel, at I gider og kigge forbi engang imellem 😉

IMG_6661