Tags

, ,


Så er efteråret over os. Jeg elsker forestillingen om, at man om efteråret kan sidde i hjørnet af sin sofa med dynen omkring sig. I hånden har man en dejlig varm kop kakao og i skødet en helt igennem fantastisk bog. Udenfor river og rusker det i træerne, men indenfor er der dejligt varm og stearinlysene er tændt… Virkeligheden er jo desværre bare en anden. Job, skole og familie skal jo passes, og tiden til de lange læsesessioner er for mig ikke hverdagskost, men i dag klokken 14.00 dansk tid starter Dewey’s 24 Hour Readathon. Jeg er med for 2. gang, og jeg GLÆDER mig. Jeg har udvalgt mig en lille stak bøger på forhånd, så jeg har lidt at vælge imellem.

Bøger 2

I bund og grund handler det om at læse uafbrudt i 24 timer. Men for mig handler det lige så meget om at følge med i andres læsning på de sociale medier, for mit vedkommende især Twitter. Jeg elsker Twitter, når det kommer til online events. Jeg kommer ikke til at være med alle 24 timer, da jeg om et øjeblik skal til pokalfest i min søns fodboldklub, men fra i aften og det meste af natten er jeg med. Sikkert også nogle timer i morgen formiddag. Jeg ved med mig selv, at jeg er nødt til at sove lidt, for at kunne fungere dagen efter, og derfor har det fint med at jeg ikke er med alle 24 timer.

Sidste år læste jeg en hel bog, og lidt af en anden. I år har jeg udvalgt mig en lille stak, og kommer nok ikke igennem dem alle, men jeg satser på i hvert fald at nå både Ønskejagten og Monster.

snacks