Tags

, ,


Mor henter os altid igen

Udgiver: Turbine

Udgivet: 12-08-2015

Sideantal: 246

Format: Bog, indbundet

Anmeldereksemplar fra Forlaget Turbine

1 stjerne (3)

Som mor til to, var det med rystende hænder og en knude i maven, at jeg vendte første side i denne bog.

Allerede helt fra starten fornemmer man, at det er en bog fyldt med følelser. Frustration, had, svigt og ikke mindst kærlighed og savn. Det er en bog skrevet med åbent hjerte. Og ja, jeg græd!

I første halvdel af bogen vekslede jeg mellem, at synes det selvfølgelig er helt forfærdeligt, og til at have lyst til at ruske og råbe af Malene. Især når hun fortæller om sit bryllup, og om ikke at lytte til sin intuition. Malene er, allerede tidligt, i sit og eksmandens forhold udmærket klar over, at det er helt galt, det hun har gang i, og alligevel springer hun ud i det. NEEEEEEEJ Malene altså! Et par gange nåede jeg endda at tænke: ”Aj Malene, du ku’ sgu’ da selv have regnet ud at det ville gå galt”. Og egentlig tror jeg godt, at Malene ved, at vi læsere måske ville tænke sådan.

Sådan hænger det bare ikke sammen. For selvfølgelig er alt det Malene har oplevet ikke selvforskyldt og INGEN fortjener at blive behandlet sådan og få taget sine børn fra sig. Og det gælder selvfølgelig både for mænd og kvinder.

Hvis jeg kendte Malene ville jeg være virkelig stolt af hende. Hun er stærk! Og modig!

Kære Malene.

Jeg ved at du aldrig giver op. Kæmp videre!

Man kæmper for sine børn med næb og kløer.

Du er beviset!