Tags

, , ,


Så er Danmark Læser Dagen ovre for denne gang. Jeg synes hele projektet har været et virkelig godt initiativ, og der har været rigtig gode arrangementer rundt omkring i landet.

IMG_0343

Jeg endte med kun at dele bøger ud på min arbejdsplads. Mine søde kollegaer viste stor interesse, og det varede ikke længe før bøgerene var uddelt. Nogle “havde godt hørt noget om det i radioen” og andre vidste slet ikke hvad det gik ud på. Det skabte en hyggelig stemning og snakken gik. Der blev bl.a. spurgt ind til hvordan det kunne være, at jeg var blevet uddeler.

IMG_0335

Som jeg har skrevet her, synes jeg dog at titlerne burde have været nogle lidt mere folkekendte. Jeg tror, at de folk der aldrig, eller sjældent, læser, ville være mere tilbøjelige til at prøve en bog, som har fået massiv omtale, og evt. blevet filmatiseret.

Selvom jeg delte ud på min arbejdsplads, ville jeg have elsket, hvis jeg kunne have gået ind tur rundt inde i København. Lindhardt og Ringhof havde et event ved Rundetårn, hvor bl.a Maren Uthaug var med til at dele gratis bøger ud, og på Rådhuspladsen kunne man også møde Erling Jepsen og Robert Zola Christensen. Kulturminister Marianne Jelved var også selv med til at dele bøger ud flere steder. På mange lokale biblioteker bød man på kaffe, kage og en bog til at fordøje det hele med.

Kort sagt, der var mange steder man kunne have nydt dagen, hvis ikke man lige havde været på arbejde.

Kontoret